Ljeto u dvorištu K2; donosimo ovotjedni kalendar događanja

17. kolovoza 2021. Autor: prigorski.hr Križevci Ljeto u dvorištu K2; donosimo ovotjedni kalendar događanja


Ljeto u dvorištu K2: Ivan Grobenski

Koncert
četvrtak, 19. kolovoza u 20 h
dvorište Galerije K2

Ivan Grobenski poznat je na sceni kao član i frontmen umjetničkog Moskau, ali tek u projektu iza vlastitog imena i prezimena skida sve maske i donosi svoju najizravniju i najiskreniju glazbu dosad.

Grobenski je do sada objavio dva hvaljena samostalna albuma “Lessons in Life and Love” (2017.) i “On Death & Other Problems” (2018.), te dva live albuma: “Live Lessons” (2018) i “Ivan Grobenski and the Broken Heavenly Orchestra Live from Hell” (2019.).

Grobenski aktivno surađuje i s ostalim glazbenicima na sceni (Gentleman, Dimitrije Dimitrijević itd.), a producent je i nekoliko izdanja (Klinika Denisa Kataneca – Nikta Zorja, Dimitrije Dimitrijević – Južno EP; Ponestaće EP i Demoler Demoler – Demoler). Godine 2021. objavljuje svoj dugoiščekivani album na kajkavskom dijalektu “Siromahi i lazari”. Album sadrži osam pjesama, a poseban je po tome što predstavlja simbiozu modernog angažiranog zvuka i promišljanja tradicije.

Ulaz: slobodanLjeto u dvorištu K2: “Pozitivan šok” – Tin Sedlar One Man Show

Stand up
petak, 20. kolovoza u 21 h
dvorište Galerije K2

“Pozitivan šok” drugi je One Man Show Tina Sedlara koji se sastoji od njemu najdražeg materijala od 2014. do 2017. godine. Naziv showa pokazuje da će se gledatelji možda i šokirati, ali pozitivno. Uvijek gledateljima prepoznatljive scene, prepoznatljive likove i šokovite dogodovštine Tin će predstaviti iz svoje perspektive i na svoj način. Što ga živcira, koga obožava, kako gleda na muško-ženske odnose, koje mu je najneugodnije iskustvo u životu i ostale sitnice možete saznati u ovom stand up showu.

90 minuta, 1 komičar.
Šokovit, ali ne negativan.
Slikovit, ali ne odvratan.
Sloboda izražavanja, izražena pozitiva.

Show za svakoga, osim za osobe ispod 16 godina, osobe slabijeg srca i one bez smisla za humor.

Ulaz: 40/50 kn
Pretprodaja: Art Rock Caffe (Križevci) ili online putem Entrio.hrLjeto u dvorištu K2: DJ Domix Techno & House slušaona

DJ slušaona
subota, 21. kolovoza u 20 h
dvorište Galerije K2

DJ Domix producira svoj DJ set u dvorištu Galerije K2. Desetak Techno & House partija održanih u Klubu kulture, mnogo sati provedenih za DJ miksetom i playerom, završena DJ akademija u Zagrebu, neprekidno stvaranje i produciranje vlastite glazbe obilježila su ovog križevačkog DJ-a, stoga očekujemo kvalitetan set i dobro staro partijanje.

Pušta se Progressive techno, Deep house i Tech house.

Ulaz: slobodan