Lipanj će biti mjesec odluke za Nogometni klub Radnik Križevci. U subotu putuju u Viroviticu, gdje pobjedom križevački nogometaši osiguravaju naslov prvaka 3. NL sjever. Zasigurno neće biti laka utakmica, jer će to biti susret i najboljih ligaških strijelaca.

mladen mihael3

Mihael Mladen vodeći je topnik lige sa 16 postignutih pogodaka, a virovitički Davor Sinjaković 13 puta je zatresao mrežu protivnika. Treći strijelac lige također dolazi iz križevačkih redova. Leon Lacić-Klarić postigao je 12 zgoditaka.

mladen mihael1

Spomenimo da je kapetan križevačke momčadi Hrvoje Mladen postigao 11 golova i prigorska braća Mladen s 27 pogodaka vode “križevački nogometni stroj” prema naslovu, ali sa željom i za dvostrukom krunom.

mladen hrvoje

Naime, u srijedu 7. lipnja u Križevcima će se odigrati finale županijskog Kupa. Pobjednički pokal podići će Radnik Križevci ili Tomislav iz Drnja. Spomenimo i da su križevački nogometaši odlučili kazati “da” dvostrukoj kruni, a nakon toga, kako doznajemo, sudbonosno “da” će izreći kapetan križevačkog kluba Hrvoje Mladen, koji će u lipnju uploviti u bračne vode.

mladen hrvoje2mladen mihael3