Lidija Bačić o golotinji i hoće li ‘ići do kraja’: ‘Moje tijelo je kao Porsche, glupo je da je samo u garaži’

30. listopada 2020. Autor: prigorski.hr Intervjui Lidija Bačić o golotinji i hoće li ‘ići do kraja’: ‘Moje tijelo je kao Porsche, glupo je da je samo u garaži’

Instagram


Lidija Bačić jedna je od onih pjevačica koja će uvijek, ali baš uvijek, izazvati pažnju, piše slobodnadalmacija.hr.

Što zbog svoga stasa, kojemu će malo tko naći zamjerku, što zbog odličnih vokalnih sposobnosti, koje se, eto, zbog ovog stasa nekako ipak nađu u drugom planu. Pjevačica koja nosi epitet i najveće seks-bombe na našoj sceni upravo je, nakon tri godine rada, izbacila i svoj peti album po redu.

Riječ je o dvostrukom albumu “Revolucija”, sa 17 pjesama, a koji prati i izazovni omot na kojem se Lille pojavljuje “odjevena” u samoljepljivu traku…

lidija bačić3

– Pazila sam na omot, koji je morao biti visoko stiliziran i na raspored pjesama. Ovaj album odaje potpuni dojam moga rada. “Revolucija” je i na svim digitalnim platformama – kaže.

Ne zamara se mnogo nedostatkom koncertnih promocija.

– Otkazano mi je puno nastupa, 99 posto njih, od Züricha i Münchena, preko Ljubljane do Splita i Dubrovnika. Doživljavam sve ovo kao mali odmor; moji suradnici izbrojili su da sam u šest godina imala 570 koncerata, to je ludo.

lidija bačić2

Nije tajna da vas je oduvijek privlačila gluma, a i imali ste nekoliko manjih uloga? Glumice često znaju pitati bi li se, ako uloga to od njih traži, skinule do kraja. Ako bi vama takvo što bilo ponuđeno, kako biste postupili?

– Imala sam nekoliko manjih uloga, trenutno radim isto i na par manjih i na jednoj velikoj ulozi… Privlači me gluma. Što se tiče skidanja do kraja, to nećete doživjeti čak ni na filmu. Moja pojavljivanja su i u glazbi odmjerena i izazovna. Služe za promociju mene i moga glasa. Nikad nisam napravila ništa više ni manje od pokazivanja dobrog izgleda u dobroj mjeri. Ali pročitala sam nedavno jednu dobru konstataciju: moje tijelo je kao Porsche, glupo je da je samo u garaži.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

Znači, do kraja se ne bih skinula čak ni na filmu. Postoje granice i ja na njih pazim cijelu karijeru. Zanimljivo je to da kad se Halle Berry potpuno skine i ima hrpu eksplicitnih scena, za to dobije Oscara, i to se zove umjetnost, a kad ja pored mora u ljetnoj pjesmi poziram u kupaćem kostimu, to je šokantno. Očito su glumice u boljem položaju od pjevačica.

Bojite li se korone?

– Bojim se za ljude koji su ugroženiji zbog njihove već loše zdravstvene situacije.

Plenković ili Milanović?

– Oba su malo bahata, oba su puni vrlina i mana kao i svatko od nas. Plenković je diplomatskiji, Milanović je direktniji. Neriješeno!

Oliver ili Mišo?

lidija bacic u novigradu podravskom + 18

– Uh. Mišo je prodao više ploča i napunio je više stadiona, ali, uz dužno poštovanje, ipak više volim Oliverove pjesme i glas.

Hajduk ili nogometna reprezentacija?

– Ovo je najteže pitanje. Ja stvarno bodrim reprezentaciju godinama, ali moram reći, Hajduk. Svatko tko je iz Splita zna zašto je to tako.

Na pusti otok ponijeli biste tri stvari…

– Čamac, motor i gorivo. Da mogu natrag kad se odmorim.

Facebook Comments