Glazbenica Lidija Bačić na svom je Facebook profilu objavila sretne vijesti. No, svi se pitaju jesu li te vijesti istinite obzirom da svoj ljubavni život skriva kao zmija noge. “Zaručila sam se”, napisala je uz fotografiju gdje pozira u trapericama i majici, a u prvom planu je i lijeva ruka, odnosno dijamantni prsten na prstenjaku, piše rtl.hr.

U svega sat vremena objava je skupila nekoliko tisuća likeova, a nanizalo se i podosta komentara. “Tko je sretan dobitnik”, “javi kada je vjenčanje pa da mogu uzeti slobodno”, “blago tvome dečku”, “bravo ljepoto”, “čestitam”, samo su neki od brojnih komentara ispod Lidijine objave.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=509817460513483&set=a.264319098396655&type=3

Lidijin menadžer i tekstopisac Faruk Buljubašić Fayo za 24sata je prokomentirao kako nije niti znao da se glazbenica zaručila što je prilično čudno budući da su njih dvoje kao prst i nokat.

“Ugodno sam iznenađen i drago mi je zbog nje”, rekao je.

Budući da je Lille prošli tjedan izašla nova pjesma, možda je to samo jedna od promocijskih taktika, jer bi uskoro vani trebao biti i album, ali tko zna.

“Ne volim puno pričati o ljubavi. Nije da ja to nešto krijem, nego što se to nekoga tiče, to mi je dosadno”, rekla je Lille prije nekoliko godina u intervjuu za RTL Exkluziv i time jasno dala do znanja kako je njezin ljubavni život isključivo njezina stvar. Izgleda kako se odlučila okrenuti ploču…