Je li LAG Prigorje u problemima?

14. prosinca 2017. Autor: prigorski.hr Hrvatska Je li LAG Prigorje u problemima?


Pod aktualnim satom sjednice vrbovečkog predstavničkog tijela održanoj usrijedu za riječ se javila vijećnica Maja Novosel (SDP).

-U zadnjih mjesec dana počele su se događati razne stvari u LAG-u Prigorje. Predsjednik LAG-a gospodin Tomljenović je mailom razriješio voditelja Gačaka, navodno su neke tužbe tu pokrenute.

novosel

Sjednica na kojoj se željelo smijeniti voditelja Gačaka nije imala kvorum. Što se događa i hoće li biti kakvih problema oko realizacije projekata?- upitala je Maja Novosel.

Vrbovečki gradonačelnik Denis Kralj je rekao kako ima informaciju da se nešto zbiva u LAG-u Prigorje.

-LAG obuhvaća područje od Križevaca do Rugvice, a na čelu LAG-a su gospodin Gačak iz Vrbovca i gospodin Tomljenović. Čini mi se da se radi o sukobu unutar HDZ-a nakon gubitka izbora. Zbog toga svi mi ispaštamo.

vrbovecko

Gačak i Tomljenović su bili kod mene prije mjesec dana i pitali mogu li se osloboditi neka sredstva. Trenutno u LAG-u nitko nije ovlašten za potpisivanje odluka. Dobio sam informacije da gospodin Tomljenović radi na svoju ruku i oduzeo je sve ovlasti gospodinu Gačaku. To je kuhinja HDZ-a koji i dalje kadrovira po Vrbovcu- rekao je Kralj.

tomljenovic

Vijećnik Damir Tomljenović(HDZ) je rekao kako Gačak nije ostao bez ovlasti, niti je razriješen- rekao je povišenim tonom Damir Tomljenović..

prigorski.hr

Facebook Comments