Nakon pauze od šest dana nastavljeno je jubilarno 50. izdanje Kutije šibica, a u sklopu kojega se igra i ženski turnir. Danas su odigrani polufinalni susreti, a u kojima su se sastali ŽMNK Dinamo Zagreb i ŽMNK MC Plus-Agram te Michieli Tomić i ŽNK Dinamo Zagreb.

U prvom susretu pobjedu su odnijele djevojke Plus-Agrama, koje su nakon penala nadjačale ŽMNK Dinamo Zagreb s 2:3. U regularnom dijelu je bilo 2:2, a pogotke su postigli Monika Conjar i Sara Mekovec za Plus Agram, dok su za Dinamovke poentirale Ivana Stanić i Petra Bračević.

Drugi polufinalni susret donio je  uvjerljivu pobjedu od 4:1 postave Michieli Tomić nad momčadi ŽNK Dinamo Zagreb. Iako je Jasmina Skenderi donijela rezultatsku prednost to nije bilo dovoljno za Dinamove djevojke, budući da suparnice iz Michieli Tomić ubacuju u višu brzinu i donose uvjerljivu pobjedu pogocima Tee Pedić, Zerine Piskić, Branke Bagarić i Antonie Dulčić.

Za treće mjesto će se boriti ŽMNK Dinamo Zagreb i ŽNK Dinamo Zagreb, a susret je na rasporedu u utorak 15 sati, dok će se finalni susret između Michieli Tomić i ŽMNK MC Plus-Agram igrati u srijedu od 16 sati u Domu sportova u Zagrebu.