Keraterm Centroplinomont i Poliklinika Milojević sastali su se večeras u prvoj polufinalnoj utakmici Kutije Šibica.

Slavila je Poliklinika Milojević 4:2. Davor Kanjuh doveo je Polikliniku u vodstvo nakon deset minuta igre. Šest minuta kasnije poravnava Ivan Lekić, ali već u sljedećoj minuti Poliklinika opet vodi zgoditkom Kristijana Čekola.

Zagreb: Keraterm Centroplinomont i Poliklinika Milojević igraju polufinale Kutije Šibica

Minutu prije odlaska na predah dva pogotka. Za Keraterm je zabio  Ivan Bandić, a za Polikliniku Kristijan Grbeša.

Konačnih 2:4 postavio je Mihovil Prgomet u posljednjoj minuti drugog poluvremena.

U drugom polufinalnom susretu sastale su se ekipe Krešimir Keta Bandić i Juicy Maraska. U finale je prošla ekipa Krešimir Keta Bandić pobjedom 4:3.

Franco Jelovčić doveo je Juicy Marasku u vodstvo nakon šest minuta igre, a dvije minute kasnije poravnao je Josip Božinović. Dvije minute prije odlaska na odmor Keta dolazi do preokreta zgoditkom Ivana Ivankovića.

U drugom poluvremenu nakon dvije minute igre prizemnim udarcem s desetak metara gol je postigao Tihomir Novak i poravnao na 2:2. Juicy je preuzeo posjed lopte, ali Keta dolazi u vodstvo sjajnim pogotkom pod gredu Josipa Božinovića. Isti igrač minutu kasnije postiže svoj hat-trick i izgledalo je da rješava utakmicu.

Uslijedila je drama do kraja. Penal je za Juicy u 35. minuti iskoristio Franco Jelovčić, a nakon dosuđenog penala publika je bacila brojne plastične predmete na parket. Na 4:4 poravnao je Franco Jelovčić 53 sekunde prije kraja utakmice i on je postigao svoj hat-trick. Krešimir Keta Bandić trese vratnicu, a Juicy Maraska postiže pogodak sa sirenom i pogodak nije priznat.

Zagreb: Krešimir Keta Bandić i Juicy Maraska igraju polufinale Kutije Šibica

U lutriji penala uspješnija je bila ekipa Krešimir Keta Bandić.