Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) objavila je Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS) na području Grada Zagreba radi utvrđivanja Liste reda prvenstva.

Iz Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja u utorak su izvijestili da će najprije utvrditi stambene potrebe i interes za kupnju stanova u Zagrebu, a potom će, u skladu s tim potrebama i mogućnostima, osigurati sredstva namijenjena za poticanje stanogradnje, sve u cilju provođenja mjera za zadovoljavanje stambenih potreba građana i poboljšanja kvalitete stanovanja.

Zahtjev za kupnju stana podnosi se na posebnom obrascu koji se može preuzeti u prostorijama APN-a, Odjela za ugovaranje zemljišta, izgradnju i prodaju stanova, svakog radnog dana, od 9 do 14 sati ili s mrežne stranice APN-a : www.apn.hr. Zahtjev se zajedno s dokumentacijom predaje isključivo poštom, u zatvorenoj omotnici zaključno do 20. siječnja 2017. na adresu: Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama, Zahtjev za kupnju stana – POS Zagreb, Savska cesta 41/6, 10000 Zagreb uz naznaku pošiljatelja (ime, prezime i adresa).

Propisane uvjete, popis potrebne dokumentacije i ostale vezane informacije građani mogu pronaći na mrežnim stranicama Agencijehttp://www.apn.hr/novosti/javni-poziv-za-prikupljanje-zahtjeva-za-kupnju-stanova-iz-programa-drustveno-poticane-stanogradnje-pos-na-podrucju-grada-zagreba/ .

(Hina)

fah