Kultna figura hrvatskog hip-hopa – Phat Phillie i specijalni gost BARS, u subotu 11. veljače stižu u križevački Klub kulture!

Phat Phillie je svjetski poznati DJ i jedan od začetnika hip-hop kulture u Hrvatskoj te jedan od osnivača Fresh Island festivala. Rezident je DJ (i promotor) nekih od zagrebačkih najboljih mjesečnih događanja koja se održavaju u gradskim noćnim klubovima.

Phillie je DJ-irao je ne samo u Hrvatskoj i regiji, već i u New Yorku (Toca Tuesdays), Njemačkoj, Austriji, Francuskoj, Italiji, Švicarskoj, Slovačkoj, Norveškoj, Švedskoj, Danskoj, Bugarskoj, Nizozemskoj, Rusiji… Također je pisao članke za brojne vodeće svjetske hip-hop časopise, uključujući Backspin (Njemačka), DJ Mag (UK) i The Source (SAD) i intervjuirao izvođače poput 50 Centa, NORE-a, Wu-Tang Clana, Ice-T-a, Nile Rodgersa (Chic), DJ Premiera… Phillie se čak može čuti u skeču na LP-u “The Platform” Dilated Peoplesa.

Ove će godine proslaviti 30. obljetnicu Blackout projekta s nizom događanja, a prije toga sprema nezaboravnu hip-hop slušaonu u Klubu kulture. Čeka nas classic hip-hop DJ set iskusnog majstora svog zanata, stoga podmažite zglobove i spremite glave za klimanje!

ULAZ: 4 €/30,14 KN
Ulaznice su u prodaji na svim Entrio prodajnim mjestima i online.