KUGLANJE 2. HKL SJEVER Kuglači đurđevačkog Graničara osvojili treće mjesto   

21. lipnja 2020. Autor: prigorski.hr Lokalni sport KUGLANJE 2. HKL SJEVER Kuglači đurđevačkog Graničara osvojili treće mjesto   


Kuglači Graničara iz Đurđevca pobjedom su u zadnjem kolu završili sezonu 2. Hrvatske kuglačke lige – sjever i osvojili treće mjesto. Na gostovanju u Kutini bili su bolji od istoimenog kluba 6:2 i 37 čunjeva razlike. Graničar je srušio 3274, a Kutina 3237 čunjeva.

Još jedan odličan nastup Graničara koji su ušli vrlo motivirano u utakmicu iako su domaćini bili blagi favoriti. Utakmica je bila vrlo izjednačena tako da je nakon prve rotacije Kutina imala samo osam čunjeva prednosti. Kuglači Graničara „lome“ utakmicu već u prvom setu druge rotacije kada su došli u osjetniju prednost koju nisu ispuštali do kraja utakmice. Ovom pobjedom Picoki su obranili treće mjesto koje su osvojili prošle sezone.

Poene za Graničar su osvojili Dražen Švarbić, Zdravko Lovašen, Ivan Buković i Antun Bionda dok je Dražen Švarbić bio najbojli u redovima Graničara.

Za Graničar su nastupili  i srušili sljedeći broj čunjeva: Dražen Švarbić 556, Zdravko Lovašen 553, Ivan Buković 548, Dražen Vugrinec 545, Antun Bionda 543, Mirko Banjac 529.

Facebook Comments