Ovaj vikend Kuglački klub Graničar održao je svoju redovnu skupštinu kluba na kojoj su nazočili članovi Upravnog i Nadzornog odbora, igrači, članovi i simpatizeri kluba, te predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca Ivan Juričić, javljaju iz gradske uprave.

Predsjednik kluba Mirko Banjac podnio je izvješće o radu kluba za proteklu natjecateljsku sezonu te je izložio prijedlog Programa rada kluba za slijedeću godinu. Na skupštini je prihvaćeno financijsko izvješće za prošlu godinu koje je prezentirao tajnik i blagajnik kluba Ivan Kuštrak, a prihvaćeno je i izvješće predsjednika Nadzornog odbora kluba Dražena Vugrineca.

Klub iduće godine planira organizirati obilježavanje 75. godišnjice kluba te u budućnosti planira osnivanje vlastite škole kuglanja u koju bi bila uključena djeca već od osam godina starosti.

Ovom prilikom podijeljene su i nagrade najboljim kuglačima kluba za prošlu sezonu, a najboljim kuglačem je proglašen Zdravko Vokšan, drugi je bio Antun Bionda, a treći Vinko Šostarec.

Podsjetimo, Graničar je osvojio peto mjesto u ligi te je pobjednik županijskog kupa i time potvrdio status da je najbolji muški kuglački sastav Koprivničko-križevačke županije. Na županijskom pojedinačnom natjecanju Zdravko Vokšan osvojio je drugo mjesto dok su kuglački par Zdravko Lovašen i Vinko Šostarec osvojili prvo mjesto na županijskom parovnom natjecanju. Posebno treba istaknuti odlični rezultat Zdravka Vokšana koji treći je igrač 2. HKL-Sjever.