KTC i Perutnina Ptuj organizirali su humanitarnu akciju koju su podržali i KTC-ovi kupci kupnjom odabranih proizvoda Perfektno Pile.

Predsjednica Uprave tvrtke KTC d.d. Daliborka Kranjčić s marketing managericom Perutnine Ptuj Čakovec Ana Sedak Keglević uručila je donaciju predstavnicima Udruge.

– Perutnina Ptuj Pipo Čakovec je društveno odgovorna kompanija koja svojim aktivnostima želi pomoći društvu u kojem stvara dodanu vrijednost. Zato nam je jako drago da smo akcijom s našim partnerom KTC-om ove godine novčano pomogli Udrugu za sindrom Down iz naše županije – izjavila je Ana Sedak Keglević.

– Čast nam je i zadovoljstvo što smo bili u prilici podržati rad i ove Udruge. Tvtka KTC već dugi niz godina kontinuirano, u sklopu društveno odgovornog poslovanja, provodi humanitarne aktivnosti. Tako da smo podržali već brojne nacionalne i lokalne udruge koje brinu o najosjetljivijim skupinama društva te ćemo i dalje osluškivati potrebe lokalne, ali i šire zajednice i prema mogućnostima i potrebi se uključivati – istaknula je Daliborka Kranjčić.

– Udruga za sindrom Down Međimurske županije okuplja osobe s Down sindromom, njihove obitelji i prijatelje. Zahvaljujemo se prvenstveno onima koji su prepoznali naš rad i ozbiljnost naše Udruge predloživši je da bude dio ove hvalevrijedne suradnje. Ova iznimna donacija znači nam neopisivo mnogo jer ćemo tim iznosom osigurati kontinuitet terapija našoj djeci, a pruža nam mogućnost i uvođenja novih vidova podrške jer je upravo ovih dana u Udruzi pokrenut novi oblik psihološkog rada s obiteljima.
Hvala još jednom svima zajedno i veselimo se ovakvim i sličnim budućim akcijama i suradnjama – istaknuo je tajnik Udruge Petar Petrac.