KRIŽEVCI – U prostorijama Kluba kulture održana je redovna izborna skupština Udruge K.V.A.R.K. na kojoj su usvojeni ključni dokumenti za funkcioniranje Udruge u protekloj i sljedećoj godini, te izabrano novo vodstvo Udruge.

kvark

Udruga K.V.A.R.K. jedna je od najaktivnijih udruga u gradu, koja okuplja pretežito mlađu populaciju, a svojim programima i projektima promiče alternativnu kulturu i nezavisnu scenu. Većinu programa organizira u Klubu kulture, u prostoru nekadašnje streljane u Hrvatskom domu, gdje je i održana Skupština.

kvark1

Pored usvajanja godišnjeg izvještaja o radu i financijskog izvještaja za proteklu, usvojen je i program rada za tekuću 2017., godinu. U programu se, pored nekoliko već uhodanih projekata ističe projekt ‘Umjetnost i kultura za mlade Ministarstva kulture RH, ali i osvježeni programi poput Kazališta KVARK, Galerije K, 5 for 5 i sl.
Biran je i novi predsjednik, odnosno predsjednica i članovi Upravnog odbora. Za novu predsjednicu izabrana je Lucija Deković, dok su stari i novi članovi Upravnog odbora Matej Bunta, Ivan Solar, Krešimir Pavičić i Dijana Čeh.

kvark3 kvark4

 

Zdenko Balog/prigorski.hr

foto: Zdenko Balog/prigorski.hr