Križevci: Parket u dvorani trebao bi biti promijenjen sljedeće godine

13. prosinca 2017. Autor: prigorski.hr Križevci Križevci: Parket u dvorani trebao bi biti promijenjen sljedeće godine


-Kada će biti zamjena parketa? Dobio sam odgovor od zamjenika gradonačelnika da su to raspodijeljena sredstva. Pod kojom stavkom su stavljena i kada će krenuti radovi na zamjeni parketa – upitao je vijećnik HDS-a Ivica Švagelj na 5. sjednici križevačkog predstavničkog tijela.

svagelj

Mladen Tenodi, pročelnik zadužen za društvene djelatnosti rekao je kako je Osnovna škola Ljudevita Modeca u 2017. godini raspisala natječaj za sanaciju parketa.

– Isti je bio u planu kapitalnog ulaganja, a na natječaj je stigla samo jedna prijava i ona je bila viša od osiguranih sredstava pa se natječaj morao poništiti. Natječaj se provodio u šestom i sedmom mjesecu i više nije bilo vremena za ponavljanje natječaja, a da se sanacija parketa dovrši do početka školske godine, a i klubovi su imali dogovorene utakmice.

tenodi

S obzirom na takvu situaciju i potrebu za uređenjem sanitarnog čvora u školi, bila je razborita odluka da se sredstva prenamjene, a sanacija parketa će se odraditi u 2018. godini. U proračunu škole osigurano je nešto više od 393 tisuće kuna – rekao je Tenodi i dodao ako će biti potrebno da će se angažirati i dodatna sredstva.

prigorski.hr

Facebook Comments