Gornjogradsko dobrotvorno i kulturno društvo “Lipa” u Domu svetog Marka Križevčanina u Križevcima organiziralo je u utorak, 9. veljače 2016., program pod nazivom “Valentinovo u Lipi uz poeziju i reviju frizura”. Na početku programa pozdravnim riječima obratila se predsjednica Društva Branka Gold.

lipaljiljana petrlić i olinka gjigašpublika

U ugodnoj i toploj večeri izmjenjivali su se nastupi pjesnika, glazbenika, a dodatnu čar večeri dale su prekrasne frizure. U pjesničkom dijelu večeri sudjelovali su Lidija Puđak i Damir Pilko iz Zagreba, Zdenka Čavić iz Koprivnice, Ladislava Šarec iz Ludbrega, Mirjana S. Bobanac iz Kostanja, Josip Petrlić Pjer i Ottone Novosel – Franz iz Križevaca.

ottone novoselpjesnicipjesnicipjesnici

Potaknuta lijepom interpretacijom pjesmama i publika je odlučila izreći drage im pjesme, a bila je vidljiva i suza u očima razdragane publike. Prvi pjesnički nastup imala je i vlasnica Frizerskog salona “Gloria” Ljiljana Petrlić, koja je bila zadužena i za prekrasne frizure prikazane tijekom večeri.

branka gold

josip petrlić pjerpjesnicipjesnicilipapublikapjesniciljiljana petrlić

U glazbenom programu nastupili su legendarni križevački glazbenici Siniša Beljak, Stiv i Josip Petrlić Pjer koji je ujedno bio i moderator nezaboravnog “Valentinova u Lipi”.

stiv, pjer, beljak

frizurefrizura

frizurafrizurafrizurafrizurafrizurafrizurafrizurafrizurafrizurafrizuravalentinovo križevci

prigorski.hr