KRIŽEVCI: Gradonačelnik Mario Rajn održao prijem za trenera Dragu Palčića

8. prosinca 2017. Autor: prigorski.hr Križevci KRIŽEVCI: Gradonačelnik Mario Rajn održao prijem za trenera Dragu Palčića


Gradonačelnik Križevci Mario Rajn održao je danas prijem za trenera Atletskog kluba Križevci Dragu Palčića koji je prošlog tjedna primio priznanje za najboljeg trenera u kategoriji mlađih juniorki u 2017. godini.

Priznanje je treneru dodijelila Udruga hrvatskih atletskih trenera pa je tim povodom gradonačelnik uputio treneru čestitke na osvojenom priznanju.

Gradonačelnik i trener Palčić tom su prilikom razgovarali o nužnosti gradnje atletske staze za koju je gradonačelnik posebno naglasio kako je apsolutni prioritet i kako se trenutno čeka objava natječaja na koji bi se pripremljeni projekt rekonstrukcije atletske staze mogao prijaviti.

rajn i palcic2

Trener je ujedno informirao gradonačelnika kako treninzi atletike znaju okupiti i preko 60 djece, a uskoro ih čekaju i tradicionalne zimske pripreme u Gradu Pagu. Osvrnuo se i na ovogodišnje dobre rezultate atletičara kao i na pripreme za prvenstvo Europe.

Facebook Comments