Križevci: Darko Masnec, pročelnik za gospodarstvo i financije odlazi na novo radno mjesto?

13. prosinca 2017. Autor: prigorski.hr Križevci Križevci: Darko Masnec, pročelnik za gospodarstvo i financije odlazi na novo radno mjesto?


Križevački gradonačelnik Mario Rajn najavio je reorganizaciju gradske uprave. Po svemu sudeći prvi koji neće čekati reorganizaciju je Darko Masnec, pročelnik zadužen za gospodarstvo i financije.

Naime, Masnec se javio na natječaj za pročelnika zaduženog za financije, proračun i javnu nabavu u Upravnom odjelu za financije, proračun i javnu nabavu Koprivničko-križevačke županije.

Kandidat koji ispunjava formalne uvjete natječaja i može pristupiti testiranju je Darko Masnec, dipl.oec, stoji na službenoj stranici Koprivničko-križevačke županije i ujedno se poziva na testiranje i intervju – za obavljanje poslova radnog mjesta pročelnika za financije, proračun i javnu nabavu 19. prosinca 2017. u zgradu Koprivničko-križevačke županije.

Darko Masnec bi na taj način postao novi šef financija Koprivničko-križevačke županije, a Križevci bi tražili novog pročelnika od početka sljedeće godine.

prigorski.hr

 

Facebook Comments