Opravdano se može nazvati četvrti natjecateljski dan na malonogometnom turniru u Križevcima kao najuzbudljiviji dan u dosadašnjem dijelu natjecanja. Bio je to dan odličnih utakmica, ali i neočekivanih rezultata i preokreta. 

BIG BANG TEAM-FITNESS CENTAR STEP 1:3

Dan su otvorili natjecatelji skupine D Big Bang Teama i Fitness centar Step. Križevačka publika očekivala je pobjedu Big Banga, koji je prošle godine završio na 4. mjestu, međutim još neki dan Stepovci su pokazali da su ozbiljna momčad. Prvi zgoditak pao je tek u 20. minuti kada Mihaljević Stepovce dovodi u vodstvo. Samo četiri minute kasnije Mikulić vraća Big Bang u igru. Međutim, u 26. minuti Aralica ponovo Stepovce dovodi u vodstvo, a pobjedu u 29. minuti potvrđuje Knežević.

Big Bang Team

Big Bang Team

Fitness centar Step

Fitness centar Step

GLAMUR-PSC FERENČAK 3:0

U svom prvom susretu ekipa Glamura rutinski je odradila susret protiv PSC Ferenčaka svladavši ga s 3:0. Grbeša već u 4. minuti dovodi Glamurovce u vodstvo, a prednost povećavaju Matošević u 18. i Penava u 30. minuti.

Glamur

Glamur

PSC Ferenčak

PSC Ferenčak

CB DOBERMANN-MERADOG 3:0

U susretu CB Dobermann i Meradoga nije bilo rezultatskog iznenađenja. Naime, branitelj naslova svladao je Meradog s 3:0 i to s jednim pogotkom Capara i dva pogotka Postružina.

Meradog

Meradog

CB Dobermann

CB Dobermann

GLAMUR-CB FIJOLICA 8:0

Glamurovci su u svom drugog susretu dana s pola gasa svladali ekipu CB Fijolica, koja je susret završila s čak 8 pogodaka u mreži. Strijelci s po dva zgoditka bili su Majić i Herceg, jednoga je postigao Grbeša, dok je hat-trick postigao Penava.

Glamur

Glamur

CB Fijolica

CB Fijolica

BRAVEL-CB DOBERMANN 3:2

Utakmica večeri svakako je bila između Bravela i CB Dobremanna. U čvrstoj, korektnoj i atraktivnoj utakmici Bravel je pokazao da je nepravedno apostrofiran kao autsajder u ovom susretu. Prvi šok branitelju naslova donio je Boroša u 17. minuti kada je matirao Dobermannova vratara. Dobermann ubacuje u višu brzinu i poravnavaju rezultat preko Perića. Međutim, samo dvije minute kasnije novi šok za Zagrepčane, kada za novo vodstvo Vrbovčana pogađa Ivoš, a već u 28. minuti za 3:1 pogađa ponovo Boroša. Dobermann ide na sve ili ništa. Vadi vratara iz igre i ubacuje šestog igrača što uspijevaju kapitalizirati nakon samo minute igre kada zaostatak smanjuje Grcić. Međutim, Vrbovčani čvrsto i disciplinirano privode susret kraju i time Dobermannu stavljaju pod upitnik nastavka natjecanja.

Bravel

Bravel

Danas su na rasporedu sljedeći susreti: Rost Šport Supra Sport – Wiener osiguranje-Agro Idi, Jelena Trade – Džani promet, CB Mozart –  Rost Šport Supra Sport, Elektroinstalacije F.T.P. Tomac – Jelena Trade, Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi – CB Activ. Početak turnira je u 18.30 sati.

turnir (2) turnir (8) turnir (9) turnir (10) turnir (11) turnir (12) turnir (13) turnir (14) turnir (15) turnir (16) turnir (17) turnir (18) turnir (19) turnir (20) turnir (21) turnir (22) turnir (23) turnir (24) turnir (25) turnir (26) turnir (27) turnir (28) turnir (29) turnir (30) turnir (31) turnir (32) turnir (33) turnir (34) turnir (35) turnir (36) turnir (37) turnir (38) turnir (39) turnir (40) turnir (41) turnir (42) turnir (43) turnir (44) turnir (45) turnir (46) turnir (48) turnir (49) turnir (50) turnir (51) turnir (52)

prigorski.hr