Hana Sokač govorila o najvećoj transformaciji svog života

U novoj epizodi ‘Života iza vage’ Maca Džolić i Edo Mehmedović, večeras su na RTL-u ugostili će bivšu kandidatkinju prve sezone ‘Života na vagi’ Križevčanku Hanu Sokač te magistra psihologije Igora Čerenščeka.

hana4

Hana je od 2017. do sada napravila nevjerojatnu transformaciju, a u emisiji je govorila o svojoj transformaciji. Hana je danas lakša čak 67 kilograma, a pokazala i svoju maturalnu haljinu koja joj je sada prevelika.

Hana je pokazala i majicu koju je nosila kad je imala najviše kilograma u životu – 152 kilograma. – To je hudica 6 XL i tada sam nosila isključivo crno, uglavnom hudice i trenirke. Ništa drugo u tom trenutku nisam ni mogla odjenuti. Danas nosim boje – kazala je Hana i dodala kako je važno nikad ne ići u krajnost.

hana3

-Sam sebi moraš biti najveća motivacija. Treba slijediti pozitivan primjer, ali mršaviš zbog sebe, ne zbog lajkova i komentara, ne zbog drugih, već zbog svog zdravlja.

Svi se u životu susrećemo i s negativnim ljudima. Uvijek gledam da pomognem tim ljudima i da ih motiviram da gledaju pozitivnije. Ako im ne možeš pomoći, onda ih makneš. Treba se okružiti pozitivnim ljudima, ali i sam trebaš biti taj pozitivac koji će druge gurati u dobrom smjeru – poručila je Hana Sokač.
hana10hana2hana1hanahana5