U Gradskoj upravi Grada Križevaca danas je održan sastanak Organizacijskog odbora 55. Križevačkog velikog spravišča koje će se ove godine održati od 02. do 04. lipnja.

Na sastanku su potvrđeni prvi izvođači pa će tako prvi dan manifestacije nastupiti jedan od pripadnika mlađe pjevačke generacije, pop/rock pjevač Marko Kutlić poznat po hitovima „Samo nek’ ona sretna je“, „Srce se spasilo“ i „Sam protiv svih“ kao i po nastupu u hit televizijskom showu „A strana“.

Zadnji dan manifestacije nastupit će proslavljeni dugogodišnji pjevač Dražen Zečić koji je poznat po pjesmama „Nitko nema dva života“, „Sokole“ i „Ako odem prijatelji“ te brojnim drugim bezvremenskim hitovima.

Nadalje, na sastanku se razgovaralo o pripremi programa pa će se tako u tjednima koji slijede održati razgovori sa svim sudionicima Križevačkog velikog spravišča.

Podsjećamo, osim prethodno navedenih izvođača, prošli mjesec potvrđeno je da će novi redatelj predstave o pomirbi kalničkih šljivara i križevačkih purgera, koja je temelj Spravišča.