KRIŽEVAČKO GRADSKO VIJEĆE Vijećnik Švagelj zatražio od gradonačelnika Rajna financijske nagrade za vrhunske križevačke sportaše

11. rujna 2018. Autor: prigorski.hr Križevci KRIŽEVAČKO GRADSKO VIJEĆE Vijećnik Švagelj zatražio od gradonačelnika Rajna financijske nagrade za vrhunske križevačke sportaše


Gradsko vijeća Grada Križevaca započelo je svoju 12. sjednicu u 18 sati. Sjednica je započela aktualnim satom. Vijećnik Ivica Švagelj (HDS) zatražio je od gradonačelnika Rajna da održi prijem za križevačke sportaše/ice s osvojenim medaljama na državnom prvenstvu i da ih nagradi određenim novačanim iznosom.

-Svjedoci smo da je Ida Šimunčić proteklog vikenda osvojila šest zlatnih medalja u atletici, a osvojile su ih i Veronika Drljačić, Lucija Zimonji i Katarina Balić. Atletičarke i ostale križevačke sportaše bi trebalo nagraditi- istaknuo je Švagelj.

rajn

-Zašto ne! Predlažem da se utvrde kriteriji. Šest zlatnih medalja na Prvenstvu Hrvatske su sjajan rezultat i imaju težinu. Kad se odrede kriteriji sukladno tome sportaše treba nagraditi- istaknuo je Rajn.

vijece

prigorski.hr