Križevački Klub kulture pretvara se u mjesto gdje se spaja nespojivo, gdje su svi jednostavno okay, gdje nema loših vibracija, gdje je zezanje na prvom mjestu i gdje se ne ide kući prije fajrunta.

Mjesto gdje house susreće disco, electro po ramenu tapša indie, a iz prikrajka koji put vrebaju techno i breakbeat. To je Sicko Disko.

Sicko Disko je klupska večer koja postoji od davne 2007. godine, a od 2013. godine seli i u radijski eter subotama na Radio808. Osnovao ju je Marmat koji se DJ-ingom bavi već skoro 20 godina, a u svojoj je karijeri posjetio gradove od Bombaya do Londona, Budimpešte, Beča, Ljubljane i Beograda te je nastupao na nekim od najboljih festivala u Hrvatskoj kao što su The Garden Festival, Soundwave, Stop Making Sense, a bio je i dvaput na Exitu.

Uglavnom se drži electro disco indie housea, ali nisu mu strani ni neki drugi stilovi. U Sicko Disko ekipi mu se kao DJ, voditelj i urednik na radiju pridružuje i Freez.

Freez, koji je na sceni prisutan već skoro 20 godina, poznat je i kao osnivač večeri Breaklectica te dio kultnog zagrebačkog Groodanje kolektiva. Nastupao je u brojnim klubovima kao i na glazbenim te filmskim festivalima širom Hrvatske, a za DJ pultom su mu se pridružila i mnoga poznata imena kao što su The Freestylers, Amon Tobin, Roger Sanchez, Kraak & Smaak, Asad Rizvi,…