Motociklistički klub Križevci organizirao je u nedjelju utrku za otvoreno prvenstvo Hrvatske u klasama brzinaca, skuteraša i oldtimera.

Na popularnoj gornjogradskoj stazi od milja zvanoj Monte Carlo. Kod oldtimera u klasi 3. na najvišoj pobjedničkoj stepenici bio je Andrija Rončević koji je bio brži od Domagoja Belanija i Tomislava Bartolca.

-Najstariji član sam u toj klasi ali sve se poklopilo, od vremena do organizacije, nisam imao problema. Krenuo sam iz treće startne pozicije ali na samom početku sam otišao tako da je utrka završila odlično i za mene i za publiku. Bilo je malo problema s drugim vozačima jer sam ih daleko ostavio. Dok god se osjećam mlad ja ću to nastaviti, a dok malo ostarim prekidam – rekao je Rončević za Prigorski radio.

Roncevic Andrija

-Mi se vozimo jako brzo pa ne stignemo vidjeti gledatelje. Ljudi su definitivno podrška. Sada nam kroz par dana dolazi još jedna utrka. Publika je uvijek dobrodošla. Malo sam stariji od Modrića ali još ne dajem ostavku. Bilo je jako uspješno ovaj vikend – kazao je i dodao kako je lijepo voziti pred svojim navijačima.

Definitivno je najljepše. Publika je tu koja poznaje moje mlado lice i pozdravljam sve ljude. Svaka im čast. Sve je bilo u pravom sportskom duhu – zaključio je Rončević.