KRIZA VLASTI Izvješće vrbovečkog gradonačelnika nije prihvaćeno // Gradonačelnik: Predsjednik Vijeća želi biti gradonačelnik

9. lipnja 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno KRIZA VLASTI Izvješće vrbovečkog gradonačelnika nije prihvaćeno // Gradonačelnik: Predsjednik Vijeća želi biti gradonačelnik


Večeras je nastavljena 30. sjednica Gradskog vijeća Grada Vrbovca. Podsjetimo, početak je bio proteklog tjedna i nakon gotovo šest sati rasprave sjednica je prekinuta.

Danas je nastavljena sjednica s raspravom o izvješću gradonačelnika Denisa Kralja za prošlogodišnje šestomjesečno razdoblje. Izvješće su podržali Klub SDP-a, HSS-a i Laburista i nezavisni vijećnik Stjepan Tvorić, dok ostali vijećnici nisu dali podršku.

Klub vijećnika SDP-a, HSS-a i Laburista oglasio se priopćenjem kojeg prenosimo u cijelosti .

Do lokalnih izbora u Vrbovcu ostalo je godinu dana. Kampanja je davno počela, pokazuje to i današnje neizglasavanje izvještaja o radu gradonačelnika.

Izvještaj je to o radu u kojem se spominje početak gradnje novog vrtića EU sredstvima. Nikad u povijesti Vrbovca nije u jednoj godini uređeno čak 10 dječjih igrališta. Gradili su se nogostupi, đaci su dobili besplatne radne bilježnice i pribor za školu, umirovljenici veće božićnice. Izgrađena su nova parkirališta u centru grada, asfaltirano je 9 ulica i izgrađena je nova cesta prema groblju u Tkalcu.

Nastavljeno je s energetskim obnovama, potpore su za poljoprivredu i gospodarstvo. Saniran je dvorac Patačić i napravljeno reciklažno dvorište. Pokrenuli smo Vrbovec smart city – pripremili smo dokumentaciju za korištenje obnovljivih izvora energije. Kaj su jeli naši stari je bilo najbolje organizirano ikad i po prvi puta samo imali klizalište na Adventu.

Svi koji su glasovali protiv, danas su pokazali zavist i sebičnost. Za godinu dana građani Vrbovca dat će jedinu pravu ispravnu ocjenu rada gradonačelnika Denisa Kralja, najboljeg gradonačelnika kojeg je Vrbovec do sad imao – poručili su vijećnici SDP-a, HSS-a i Laburista.

Gradonačelnik Denis Kralj nam je rekao kako je očito da predsjednik Gradskog vijeća želi biti gradonačelnik. -Sve je očekivano i prije tjedan dana smo znali da će tako biti. Jedini pravi test izvještaja o mom radu bit će za godinu dana na izborima i vjerujem da će biti uspješno usvojen – rekao je Kralj.

Facebook Comments