Kristijan Bistrović: Englezi nam sigurno žele vratiti, ali to će probuditi i naš inat da budemo pravi u toj utakmici

10. lipnja 2021. Autor: prigorski.hr Intervjui Kristijan Bistrović: Englezi nam sigurno žele vratiti, ali to će probuditi i naš inat da budemo pravi u toj utakmici


Kristijan Bistrović, igrač CSKA pratio je u srijedu utakmicu županijskog Kupa u Koprivnici, između križevačkog Radnika i Borca iz Imbriovca. U poluvremenu utakmice rekao nam je kako je u Imbriovcu započeo svoj nogometni put.

-U Rusiji sezona počinje 20. srpnja, a sljedeći tjedan počinju pripreme. Veća je kvaliteta u ruskoj ligi, jači je tempo. Ruska liga je jedina liga koja se od početka korona kriza igra s gledateljima. Bilo je 10 posto, a danas je i 50 posto gledatelja na tribinama – rekao je Bistrović za Prigorski i osvrnuo se na EURO.

bistrovic3

-S prošlim Svjetskim prvenstvom visoko smo podignuli letvicu pa su i očekivanja puno veća. Pripremne utakmice ne moraju ništa značiti, jer kada krene EURO, to je sasvim neka druga priča. Imamo iskusne igrače i trebamo vjerovati u dobar rezultat. Englezi nam sigurno žele vratiti, ali to će sigurno probuditi i naš inat da budemo pravi u toj utakmici.

bistrovic2

Facebook Comments