Mlađi kadeti na korak do poluzavršnice

Radnik 79:52 Grafičar

Radnik: Anđelić, Orak 2, Santo 24, Topljak (cap) 20, Behur B. 4, Svoboda 25 (2×3), Puškar 2, Kocijančić, Pugar, Behur J. 2. Trener: Ivan Svoboda.
Grafičar: Mužić, Mikec 23, Radniković 16, Špoljarić, Kraus 18, Potnar 19, Hrelec (cap), Žganec, Kranjec, Jesenović. Trener: Danijel Papp.

KRIŽEVCI – Dvorana Gimnazije. GLEDATELJA: 30. SUCI: Kumrić M. i Matus S.
KRIŽEVCI – U subotu ujutro odigrana je utakmica regionalnog natjecanja za mlađe kadete između križevačkog Radnika i Grafičara iz Ludbrega. Radnik je uvjerljivo slavio rezultatom 79:52 te je tako nadoknadio minus iz prve utakmice gdje su izgubili šest razlike.

Ovom pobjedom su došli nadomak poluzavršnice Prvenstva Hrvatske u ovoj kategoriji, a da bi to potvrdili preostaje im pobijediti KK Dubravčan sljedeći vikend. Utakmica je od početka bila jednosmjerna ulica, a standardno je odlična bila trojka Svoboda – Topljak – Santo koji su kombinirano zabili 69 poena od ukupno 79 svoje ekipe. Ludbrežanima nije bilo dovoljno četiri dvoznamenkasta igrača (ujedno i jedini koji su se upisali u listu strijelaca) od kojih je najviše zabio Mikec, 23 poena.

Vedran Vlahović/prigorski.hr

arhivska fotografija