Marko Žuljević danas je i službeno potpisao za prvoligaša NK Slaven Belupo te mu ovim putem cijela bijelo-crna obitelj na tome čestita i želimo mu puno sreće i uspjeha u novom klubu, da samo nastavi ići ovim putem kojega je u Slavonskom Brodu utabao, objavio je NK Slaven Belupo na svojoj Facebook stranici.

Žuljević je prvi put, u službenoj utakmici, u početnih 11 Marse bio 30. listopada prošle godine protiv NAŠK-a, kada je s dva gola odmah pokazao brodskoj publici o kakvom se igraču radi. Pola sezone zbog ozljede nije igrao, ali ju je svejedno završio kao najbolji strijelac kluba, uz Selmira Mahmutovića, s čak 15 golova.

Sjajne predstave dovele su ga do probe za Slaven Belupo, za kojega je u dvije prijateljske utakmice zabio tri gola i tako osigurao svoje mjesto u momčadi Zorana Zekića, ali dani u Marsoniji, kaže, ostat će mu u najljepšem sjećanju:

– Ja se mogu jedino, prvo i osnovno, zahvaliti… Zahvaliti klubu što me tako primio kad sam došao, imao sam tu malu nezgodu s ozljedama i stvarno su se trudili da se što prije vratim. Vratio sam se drugu polusezonu i nadam se da sam opravdao očekivanja i trenera i predsjednika i cijeloga kluba, a tu sezonu, naravno, nikad neću zaboraviti… Pogotovo kvalifikacije protiv Trnja i tu atmosferu i mislim da taj klub stvarno zaslužuje puno više i od ove ‘druge lige’, a siguran sam da će i u njoj konkurirati za prvo mjesto. Naravno, zahvaljujem se i navijačima, posebno Legiji, koji su nas pratili svaku utakmicu i dizali samopouzdanje i meni i cijelom klubu – poručio je Marko.

Njegov transfer iz treće u prvu ligu zaista može i treba biti motivacija svim mladim igračima u Marsoniji da je uz rad i trud sve moguće.

– Ja uvijek kažem, ono što želiš drugome – to se ostvari i tebi. Mislim da, prvo i osnovno, moraš raditi maksimalno i poštivati druge da bi ti se vratilo. Sigurno da u Slavonskom Brodu ima potencijala i jako dobrih igrača i siguran sam da će još poneki igrač otići u drugu pa nadam se i prvu ligu – poručio je.

Za kraj je poručio ono što će svakom navijaču našega kluba biti drago čuti.

– Nadam se da ću se i ja još nekada vratiti u Marsoniju i da ću biti primljen kao što sam i bio – rekao je Marko.