Koprivnički poduzetnik kreirao tromjesečni besplatni IT boot camp program za mlade nezaposlene

14. siječnja 2019. Autor: prigorski.hr Gospodarstvo Koprivnički poduzetnik kreirao tromjesečni besplatni IT boot camp program za mlade nezaposlene


Koprivnički poduzetnik danas kreće s predstavljanjem / uvodnim satom IT boot campa. IT boot camp dio je projekta „PARTNERSTVO ZA SVE 2“ odobren za financiranje od strane Europske unije u okviru poziva „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“ iz Europskog socijalnog fonda.

It boot camp omogućuje stjecanje vještina iz osnova programiranja, osnovapoduzetništva te vještina uz koje se omogućava lakše i brže zapošljavanje. Iako je program namijenjen mladim nezaposlenim osobama 20 – 29 godina (izvanredni studenti, osobe koje aktivno traže posao, osobe prijavljene na hzz-u) na IT boot camp mogu se prijaviti svi zainteresirani i željni znanja (bez obzira na dob, radni status).

– Mentori IT boot campa dolaze iz uspješnih koprivničkih poduzeća i obrta: Codebox, Pobis, Apea, Kontraliht, Vrhovski. Stručnjaci u svojim područjima, izvrsni predavači, prave su osobe za pomoću pretvaranju ideja u poduzetnički posao – javljaju iz Kc poduzetnika. Edukacije su besplatne, a naglasak je na praktičnom radu.

Projekt traje od 14. svibnja 2018. do 13. studenog 2020. godine, njegova ukupna vrijednost je 1.999.427,02 kuna od čega je sufinanciranje EU-a visokih 99,08 posto.

prigorski.hr

Facebook Comments