Koprivnički osnovnoškolci od 5. do 8. razreda online, niži na nastavi

14. siječnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Koprivnički osnovnoškolci od 5. do 8. razreda online, niži na nastavi


Sukladno preporukama i uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske s radom će započeti škole čiji je osnivač Grad Koprivnica.

To znači da će redovno s nastavom krenuti svi učenici od prvog do četvrtog razreda dok će učenici od petog do osmog razreda nastavu pratili online.

Važno je za istaknuti kako je trenutno od ukupnog broja od 2366 učenika u tri osnovne škole – OŠ „Đuro Ester“, OŠ „Braća Radić“ i OŠ „Antun Nemčić Gostovinski“, u samoizolaciji 15 učenika, a pozitivan na koronavirus je jedan. Također u samoizolaciji je jedna učiteljica.

Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce“ u drugo polugodište krenut će redovno po modelu A. Također redovno, po modelu A s izvođenjem individualne nastave krenut će Umjetnička škola Fortunat Pintarić, dok će se online izvoditi nastava koja okuplja veći broj učenika, odnosno zbor i solfeggio.

U svom radu sve škole pridržavat će se propisanih mjera zaštite, a sve u cilju očuvanja zdravlja i sigurnosti svojih učenika.

Facebook Comments