Koprivnički Crveni križ prikupio 240 kilograma hrane i 13 komada higijenskih potrepština

18. rujna 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Koprivnički Crveni križ prikupio 240 kilograma hrane i 13 komada higijenskih potrepština


U akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, koju je u subotu, 18. rujna Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo u koprivničkom Shopping centru Supernova prikupljeno je 240 kilograma različitih prehrambenih proizvoda i 13 komada higijenskih potrepština.

– Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali. Ako niste stigli ostaviti neki prehrambeni proizvod u kolicima naših volontera, a željeli bi pomoći, svoje donacije možete donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7 radnim danom od 7 do 15 sati, a ako želite pomoći novčano, uplatite na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465. Naravno, pomoći možete i volontiranjem, javite nam se – poručili su.

U prikupljanju su sudjelovale volonterke Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica. Kupcima su dijelile letke s popisom potrebnih proizvoda i preuzimale donacije te na kraju s našim djelatnicima sve razvrstale na police Socijalne samoposluge. Zahvaljujući donacijama svakoga tjedna možemo pripremiti pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama za naše sugrađane koji su u potrebi.