Koprivnički besplatni javni prijevoz u novoj sezoni na uobičajenim linijama

14. rujna 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Koprivnički besplatni javni prijevoz u novoj sezoni na uobičajenim linijama

Damir Špehar/Pixsell


Besplatni javni prijevoz kreće u svoju novu sezonu 21. rujna 2020., a prometovat će kao i do sada u dvije vozne linije.

Prva vozna linija obuhvaća dio užeg centra grada, Kamusa, stadiona i bolnice dok druga vozna linija prometuje od Kampusa preko središta grada, autobusnog kolodvora, Vinice, prigradskih naselja Starigrada i Draganovca, Supernove, bolnice pa natrag do Kampusa.

Već svima poznati BusKo koji prometuje od rujna 2018. godine sve se više pokazuje kao pun pogodak s obzirom da ga koristi velik broj građana. Do danas je besplatnim električnim vozilom prevezeno više od 10.000 građana što ukazuje na velik broj zadovoljnih korisnika.

VOZNI-REDvl1

Prijevoz je besplatan za sve korisnike, a autobusi koriste postojeća stajališta. Vozni red prilagođen je trenutnom režimu električnih punjača s mogućnošću izmjena. Autobusi mogu prevesti 12 putnika, a maksimalna brzina ograničena im je na 90 kilometara na sat.

Kako bi građanima osigurali još kvalitetniji javni prijevoz i još bolju povezanost naselja unutar grada i prigradskih naselja, otvoreni smo za sve vaše prijedloge voznih linija koje nam možete poslati na mail [email protected] do 20. listopada 2020. s naznakom predmeta  BusKo.

VOZNI-REDvl2