KOPRIVNICA – U Gradskom parku od 15. do 31. prosinca očekuje vas čarobna Koprivnička bajka u kojoj će uživati djeca i odrasli. Park će krasiti blagdansko uređenje, kuća Djeda Mraza, Koprivkova kuća, Podravska hiža, Jaslice, klizalište, birana ugostiteljska ponuda i kulturno-zabavni programi.
Najveće oduševljene za mališane biti će Paviljon koji će biti pretvoren u dvorac Djeda Mraza, tematski uređen i prilagođen najmlađima. U dvorcu će se svakodnevno održavati radionice koje će voditi stručni animatori.

U bajkovitom parku biti će 16-tak kućica koje će vas ostaviti bez daha. Unikatne i zanimljive suvenire i božićne ukrase prodavat će odabrani umjetnici, a moći ćete, onako s nogu, uživati i u koprivničkim specijalitetima: pogačicama od kopriva, zapečenim štruklama, božićnim palačinkama, domaćim kobasicama te se zagrijati toplom čokoladom, domaćim likerima ili kuhanim vinom.

Kulturno-zabavni program odvijat će se u blizini dvorca na bajkovitoj pozornici. Program će svojim nastupima obogatiti dječje skupine, zborovi, mladi talenti te lokalni i gostujući glazbenici.

Koprivnička bajka bit će otvorena 15. prosinca u 18 sati puštanjem lampiona s božićnim željama na Zrinskom trgu, stoga rezervirajte svoje mjesto kako biste proveli nezaboravnu večer puštajući lampione zajedno s vašim najbližima i voljenima.

Tu veličanstvenu i predivnu večer, prepunu blagdanskih emocija, veselja, sreće i ljubavi nastavit će svojim koncertom Barbara Otman, Marko Škugor te tamburaški sastav Štimung.

bajka

 

prigorski.hr/Koprivnička bajka