Koprivničanci pokazali veliko srce; za samohranu majku prikupljeno 2500 kuna

7. studenoga 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Koprivničanci pokazali veliko srce; za samohranu majku prikupljeno 2500 kuna


Danas, 7. studenoga na središnjem gradskom trgu obilježen je Dan grada Koprivnice. Prilika je bila to da Koprivničanci opet pokažu svoje veliko srce.

Naime, u sklopu proslave održana je mini dobrovoljna akcija kojom su podjelom jabuka prikupljana novčana sredstva za pomoć nezaposlenoj samohranoj majci s petero malodobne djece.

U tu svrhu ukupno je prikupljano 2.519,40 kuna. Jabuke za potrebu hvalevrijedne akcije donirao je Obrt Jara iz Novigrada Podravskog.

kc špica jabuke (13)

Ispred Grada Koprivnice akcije su se odazvali gradonačelnik Mišel Jakšić, zamjenice Ksenija Ostriž, Melita Samoborec, predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal te pročelnici. U samoj akciji podjele jabuka sudjelovala je i gradska vijećnica Anica Desnica, te vijećnik Antonio Grgić.

U sklopu proslave u kafićima u centru grada građani su imali priliku besplatno popiti kavu ili čaj, a za ugodnu atmosferu pobrinuli su se koprivnički glazbenici Eric Vidović trio, Gordana i Miroslav Evačić i Laura Mjeda trio.

Facebook Comments