U Koprivnici je ove subote održan sajam “Sve za Vaše vjenčanje” uz prezentacije, degustacije i modne revije i revije vjenčanica. U dijelu događanja bila je održana i revija modela i frizura Kornelije Novak i Jasne Preradović iz Križevaca. Zamolili smo obje Križevčanke za kratke izjave.

Kornelia Novak iz Križevaca, vlasnica je modne marke Callconi by Kornelia Novak. – Pozvana sam da Dan otvorenih vrata u Koprivnici. Imali smo u rasporedu termin u 18 kada smo trebali održati dvije revije svečanih haljina i reviju vjenčanica, koje je nosilo šest manekenki. Zajedno sa mnom nastupala je Jasna Preradović, koja se pobrinula za frizure za nastup, a i sama je nosila modele.

sajam22

Nažalost, posjećenost je slaba, no mi se nismo dali smesti, čak ni kada su malobrojni prisutni napustili dvoranu u stanci između dva izlaska djevojaka. Zato smo odlučili napraviti fotosession kako bi sav trud djevojaka u pripremi revije ipak bio zabilježen.

Djevojke su zadovoljne i mi smo zadovoljni jer mi smo svoj dio odradili kvalitetno. Mislim da bi bilo bolje da su revije bile napravljene istovremeno. Ovako je jedna bila u 15, a druga u 18 sati. Nigdje nije bila objavljena satnica, te posjetioci nisu znali termine. Prijašnjih godina je bilo puno bolje. Na kraju ipak su nam se organizatori ispričali, svjesni svoga propusta – rekla je Kornelia Novak.

sajam26

Jasna Preradović iz Križevaca, vlasnica je salona A’narcis. – Rado sam se odazvala pozivu da zajedno s Kornelijom sudjelujem u reviji. Dobro smo surađivale na Obrtničkom sajmu u Križevcima na reviji, pa smo se nadali da će se i ovdje ponoviti sličan uspjeh. Mi smo veoma zadovoljne odrađenim, ali očito da je izostalo nešto u organizaciji, te nije bilo publike. Prvi puta sam ovdje na ovom događanju i nemam iskustva s njihovom organizacijom – kazala je Jasna Preradović i dodala kako je revija u Križevcima Pariz, prema ovoj.

– Jasna i ja ćemo u Križevcima početkom godine organizirati veliku modnu reviju – otkrila nam je malu ekskluzivu Kornelia Novak na kraju razgovora.

Pogledajte djelić atmosfere, a napravili smo i mali fotosession, koji dijelimo s vama. Slobodno se naluknite!

sajam sajam1 sajam2 sajam5 sajam7 sajam8 sajam9 sajam10 sajam11 sajam12 sajam13 sajam14 sajam15sajam16 sajam17 sajam18 sajam19 sajam20 sajam23sajam24 sajam25 sajam27 sajam28 sajam29 sajam30sajam31 sajam32 sajam33 sajam34 sajam36sajam37 sajam38 sajam39 sajam40 sajam41 sajam42

Zdenko Balog/prigorski.hr