Konstituirano Općinsko Vijeće Općine Rakovec

10. lipnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Konstituirano Općinsko Vijeće Općine Rakovec


U sadašnjem sazivu Vijeće općine Rakovec broji 9 članova. Stjepan Kožić – nezavisna lista osvojila je 7 vijećničkih mjesta, HDZ-ima 1 vijećnika i HSU 1 vijećnika.

Osim što su u Vijeće po izbornim rezultatima izabrane i tri žene, a kako je nositeljica liste Stjepan Kožić – nezavisna lista Brankica Benc stavila svoj mandat u mirovanje zbog obavljanja dužnosti općinske načelnice, u sazivu su sada po prvi put dvije članice Vijeća Ivana Šantak i Martina Šmar, te članovi Ivan Zadravec, Hrvoje Pajur, Mario Rogožar, Ivan Šipuljak, Valent Napast, Franjo Krljan i Vlado Pajur.

Za predsjednika Općinskog vijeća Općine Rakovec izabran je Ivan Zadravec (Stjepan Kožić – nezavisna lista), a za zamjenika predsjednika Općinskog vijeća izabran je Franjo Krljan (HDZ).

vijece rakovec2

Općinska načelnica Brankica Benc čestitala je svim vijećnicima na osvojenim mandatima i raduje je suradnja s novoizabranom mladom ekipom, kao i s već dokazanim članovima Općinskog vijeća za boljitak svih stanovnika općine Rakovec.

Uvjerena je da će već poznato veliko jedinstvo i složnost u Općini Rakovec biti i dalje najveći pokretač u gradnji budućnosti Općine Rakovec.

Dragan Vicković

 

Facebook Comments