Konstituirano Općinsko vijeće Općine Dubrava / Za predsjednika izabran Ante Grizelj, a za potpredsjednicu Ana Badrov Valentak

4. lipnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Konstituirano Općinsko vijeće Općine Dubrava / Za predsjednika izabran Ante Grizelj, a za potpredsjednicu Ana Badrov Valentak


Danas je u prostorima Kulturnog centra u Dubravi održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Dubrava. Vijećnici su prisegnuli, a izabran je predsjednik Vijeća i potpredsjednica Vijeća iz redova većine.

Ante Grizelj dobio je jednoglasnu potporu za čelno mjesto općinskog predstavničkog tijela, kao i Ana Badrov Valentak za potpredsjednicu Općinskog vijeća.

dubrava20

Predsjednik Općinskog vijeća Općine Dubrava Ante Grizelj kazao je predstavnicima medija kako se želi zahvaliti mještankama i mještanima na ukazanom povjerenju na izborima. -Povjerenje u tako velikom broju moramo i dalje opravdati, a sigurno je do njega došlo zbog dobro odrađenog posla u protekle četiri godine. Zahvaljujem se i vijećnicima što su mi poklonili povjerenje. Pred nama je period koji će i dalje biti plodonosan, jer ohrabruju najave Vlade i EU-a. Radit ćemo na tome da čim više sredstava dođe u Općinu Dubrava.

grizelj

Svaki dobar prijedlog s bilo koje strane u Vijeću ćemo razmotriti i podržati – rekao je Grizelj.

Saborski zastupnik i općinski načelnik Tomislav Okroša izrazio je zadovoljstvo ostvarenim rezultatom na izborima na kojima je HDZ osvojio 10 od 13 vijećničkih mandata. -Zahvaljujem se svim vijećnicima u prošlom sazivu i čestitam svim izabranima novim vijećnicima te predsjedniku i potpredsjednici Općinskog vijeća.

dubrava19

10. lipnja slavimo Dan župe sv. Margarete, Dan škole i Dan Općine Dubrava. Održat ćemo svečanu sjednicu – poručio je Okroša i najavio da će biti i dodatnih sadržaja za Dan Općine. -Nadamo se da će se tijekom ljeta situacija oko koronavirusa poboljšati i da ćemo održati koncerte, umjetnički i sportski program – zaključio je Okroša.

dubava dubrava2 dubrava3 dubrava4 dubrava5 dubrava6 dubrava7 dubrava8 dubrava9 dubrava10 dubrava11 dubrava12

Facebook Comments