Preko 20 tisuća komada rascvjetalih sadnica maćuhica spremno je u đurđevačkom rasadniku cvijeća i ukrasnoga grmlja za sadnju na javnim gradskim površinama.

Komunalne usluge Đurđevac, u čijem je rasadnik vlasništvu, pobrinule su se i ove godine da sadnice budu kvalitetne, različitih kombinacija boja i po vrlo prihvatljivim cijenama.

– Dio javnih gradskih površina već je promijenio svoje lice i maćuhice su već zauzele svoje mjesto u redovnoj jesenskoj sadnji cvijeća na brojnim gradskim lokacijama, na rotorima, oko Staroga grada i drugdje. Cijeli će grad dobiti novo, jesensko, šareno ruho, ističe Barica Čubelić, direktorica tvrtke Komunalne usluge Đurđevac d.o.o. i dodaje da je na redu za sadnju maćuhica prvo grad Đurđevac, a potom dolaze na red i sva đurđevačka prigradska naselja.

Nakon što su Komunalne usluge Đurđevac d.o.o. obavijestile da su od 25. rujna krenule s prodajom maćuhica i ukrasnog grmlja u svojem rasadniku, interes za njih je pojačan. Velik interes je i za sadnice vrijeska odnosno erike, koja se po prvu puta nudi u đurđevačkom rasadniku, U kupnju maćuhica, vrijeska i ukrasnog grmlja može se doći svakim radnim danom u vremenu od 8 do 16 sati, a subotom u vremenu od 8 do 12 sati.

DSCF8600-1 DSCF8597 DSCF8584 DSCF7452.JPG.resized DSCF7454.JPG.resized

DSCF7453.JPG.resized-768x1024-1-1