Kod 31-godišnjaka pronašli amfetamine i MDMA tablete

23. travnja 2021. Autor: prigorski.hr Crna kronika Kod 31-godišnjaka pronašli amfetamine i MDMA tablete


Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da osumnjičeni protivno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine amfetamina i MDMA, koju je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Centra, a nakon čega je drogu preprodavao.

U srijedu, 21. travnja 2021. godine oko 20.15 sati u Zagrebu u Ulici Vice Vukova, policijski službenici su posumnjali u protupravno ponašanje muškarca kojeg su legitimirali i pri tome im je iz ruksaka koji je nosio na leđima dragovoljno izručio paket ispunjen s oko 1921 grama amfetamina, vrećicu ispunjenu s 20 grama amfetamina i ukupno 1013 komada tableta MDMA pakiranog u četiri plastične vrećice.

Također, pretragom stana u Velikoj Gorici koji koristi osumnjičeni policijski su službenici pronašli ukupno 146,3 grama amfetamina pakiranog u 22 paketića, 0,85 grama marihuane i digitalnu vagu.

Facebook Comments