Klub umirovljenika vrbovečkog Crvenog križa provodi brojne besplatne radionice

24. studenoga 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Klub umirovljenika vrbovečkog Crvenog križa provodi brojne besplatne radionice


Klub umirovljenika vrbovečkog Crvenog križa svakodnevno provodi brojne besplatne radionice za umirovljenike s područja Vrbovca i okolnih općina. Kroz projekt „BuBa – budi uključen, budi aktivan“, omogućeno im je sudjelovanje u raznolikim, zanimljivim i višestruko korisnim aktivnostima poput svakodnevne tjelovježbe, druženja, razgovora i savjetovanja, redovnim mjerenjima tlaka i šećera, kreativnim radionicama, radionicama zborskog pjevanja i plesa te brojim ostalim aktivnostima.

Tako se već danas, u prostorijama Kluba umirovljenika u Vodovodnoj ulici u Vrbovcu, održava radionica o dentalnoj higijeni, s početkom u 15h. Za sutra, 25. studenog, najavljena je radionica izrade adventskih vijenaca, s početkom u 13h, a od idućeg utorka, počinju i radionice osnovne informatičke pismenosti za umirovljenike.

Dentalna

Podsjetimo, prvi ciklus informatičkih radionica održao se već u ožujku ove godine te su brojni umirovljenici, nakon 5 tjedana, primili „BuBin“ certifikat o položenom tečaju. Osim novih polaznika, dio njih, i ovoga će se puta pridružiti informatičkim radionicama te će, prema interesu, biti podijeljeni u „osnovnu“ i „naprednu“ grupu polaznika.

Iz GDCK-a Vrbovec podsjećaju kako se za sve navedene i ostale radionice iz projekta „BuBa“ umirovljenici mogu svakodnevno prijaviti osobno, u prostorijama Kluba za umirovljenike, ili na brojeve telefona 099 5344 153 ili 099 5344 154.