KK Rudeš postao KK Dinamo Zagreb: ‘Veselimo se plavoj podršci s tribina’

21. svibnja 2020. Autor: prigorski.hr Sport KK Rudeš postao KK Dinamo Zagreb: ‘Veselimo se plavoj podršci s tribina’


Sportski uspjesi KK Rudeša odavno su prerasli kvartovske okvire u kojima je klub nastao, a kako su ambicije puno veće stručno vodstvo Kluba, uz potporu navijača Bad Blue Boysa koji su u KK Rudešu odlučili su se na drastričnu promjenu.

Naime, KK Rudeš postao je KK Dinamo Zagreb, javlja sportnet.hr. Posljednjih mjeseci provedeno je studiozno ispitivanje javnog mijenja, vođeni su višemjesečni razgovori s upravom, članovima i navijačima te je jedini logički zaključak bio da Košarkaški klub Rudeš na skupštini Kluba koja je održana u travnju 2020. godine, promijeni ime u Košarkaški klub Dinamo Zagreb.

Uz promjenu imena Kluba došlo je i do promjene na mjestu predsjednika Kluba. Dugogodišnjeg predsjednika Mladena Miholića zamijenio je Marijan Pojatina koji će odlučno povesti ovaj program u nove pobjede.

– Vrlo je važno naglasiti kako je odluka o promjeni imena došla nakon dugog promišljanja. U gradu Zagrebu sigurno ima mjesta za još jedan ozbiljan i ambiciozan klub, a mi smo davno dokazali da smo zagrebački klub koji diše plavo, a to su prepoznali i naši navijači Bad Blue Boysi – kazao je novoizabrani predsjednik Kluba, Marijan Pojatina.

Facebook Comments