Kino Mediteran besplatno nudi 38 sati vrhunskog filma: ‘Ako može Pornhub, možemo i mi!’

14. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Zanimljivosti Kino Mediteran besplatno nudi 38 sati vrhunskog filma: ‘Ako može Pornhub, možemo i mi!’


Kino Mediteran je projekt revitalizacije kina u Dalmaciji čiji je glavni cilj oživiti kino dvorane i ljetna kina te dovesti filmske programe u manje sredine diljem Dalmacije gdje su kina odavno zatvorena.

– Ako može Pornhub, možemo i mi! Kad već ne možete u kina, mi vas častimo kvalitetnim filmovima – napisali su na svojoj Facebook stranici.

Na njihovoj stranici  odaberite neke od 20 filmova iz naše ponude te ih besplatno pogledajte uz kod KARANTENA. Broj kodova je neograničen.

Zbog velikog interesa može se dogoditi da se stranica sporije otvara, ali sve je u redu. Potrebno je samo malo strpljenja i osvježavanje stranicu svakih nekoliko minuta.

Inače, fokus projekta Kino Mediteran je na europskim i nezavisnim filmovima. Kino Mediteran traje cijelu godinu u Bolu, Hvaru, Imotskom, Jelsi, Komiži, Lastovu, Omišu, Pločama, Podgori i Supetru. Trenutno se održava na 30 lokacija. Uključivanjem u program filmova za djecu, mnogim najmlađim posjetiteljima omogućili su da po prvi put dođu u kino i susretnu se s filmom na velikom platnu. Kino Mediteran, uz distribuciju vlastitih filmova, surađuje sa svim hrvatskim distributerima i velikim brojem filmskih festivala.

Facebook Comments