Nakon dvotjedne stanke, ove subote nastavlja se KC liga, malonogometno natjecanje koprivničkih rekreativaca i veterana u organizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport.

Najzanimljivija utakmica igrat će se u posljednjem terminu, od 20.40 u derbiju 4. kola KC lige snage će odmjeriti dvije neporažene momčadi. Prvak Petgrad bit će na ispitu protiv nezgodne ekipe Robin Marketa koja dosad jedina nije primila niti jedan pogodak.
Klikaj.hr/ Zona tri/Bioter će pokušati zadržati stopostotni učinak, ali neće imati lagan posao jer će s druge strane biti iskusni Bimbo.
Active Commerce će prve bodove tražiti protiv vrlo dobre momčadi Trgovina Marijana&ArrsLog, dok se u klasiku KC lige sastaju stari rivali, Udruga za mali nogomet Koprivnica i Inducta ++.

Derbi začelja za prve ovosezonske bodove igraju KKC PiXeL i Auto Far.

U Ligi bez briga ove subote na rasporedu su tri utakmice. Derbi će od 17.20 sati odigrati drugoplasirani KURS i vodeća Forma Legalis, dok se u derbiju začelja sastaju Romantičari i coARt, momčadi koje još uvijek čekaju na svoju prvu ovosezonsku pobjedu. Čekićari i HEP igraju za priključak gornjem domu ljestvice.

Utakmice se igraju u Sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica uz slobodan ulaz. Pokrovitelj KC lige je Grad Koprivnica, a glavni sponzor Pan Pivo.