Kata se jako potrudila, ali nova gošća nije bila zadovoljna večerom: ‘Atmosfera nula bodova’

14. travnja 2021. Autor: prigorski.hr Gastro kutak Kata se jako potrudila, ali nova gošća nije bila zadovoljna večerom: ‘Atmosfera nula bodova’


U srijedu navečer u showu ‘Večera za 5 na selu’ domaćica je bila najmlađa natjecateljica tjedna koja unatoč ukusnoj večeri nije uspjela zaraditi više bodova od Janje, a najveće iznenađenje večeri je bio dolazak nove natjecateljice.

Treći dan ‘Večere za 5 na selu’ u Vinkovcima i okolici odvijao se kod mlade Kate Ilišević u mjestu Otok. Kata je ljubazno dočekala svoje goste na aperitivu, a onda je primijetila da nedostaje Aleksandar te joj je umjesto njega na kućni prag stigla nova gošća – Ivona.

kuhaj3

Naime, kako Aleksandar zbog privatnih razloga nije mogao nastaviti natjecanje, stigla je kandidatkinja Ivona, koja će protukandidate ugostiti u petak. Ocjene koje je dosad dao Aleksandar ostaju Janji i Ladislavu, no zato će Ivona ocijeniti preostale ovotjedne večere. Katina večera bila je tako prva Ivonina večera te se za stolom osjećala mala trema zbog nove osobe u ekipi. Kako bi se što prije svi sprijateljili, Kata je servirala predjelo – salatu od piletine i povrća.

„Izgledalo je savršeno! Šarenilo na tanjuru, fina, ukusna i osvježavajuća salata!“ pohvalio je Ladislav, a Janja se složila da joj je baš dobro došla salatica za predjelo.

Za glavno jelo Kata je poslužila Otočku čaroliju – svinjetinu u umaku s gljivama i pire krumpir.

„Glavno jelo mi se nije svidjelo, dekoracija mi je bila malo nabacana, a umak mi je bio prepikantan i svinjetina malo žilava“, komentirala je Ivona, dok je Domagoju bilo po volji: „Okusom mi je sve bilo fino, malo ljutkasto, ali to mi paše.“

Torta zanimljiva naziva – Rum rum zum zum, bila je poslužena za desert, a za večerom se osjećala napetost koju je Domagoj pokušao razbiti svojim sarkastičnim komentarima, no to mu nije uspjelo. Kata je za kraj večeri ekipi darovala poklone i sve razveselila svirkom i pjesmom tamburaša, a onda je stigao red na ocjene.

kuaj2

Svećenik Ladislav Kati je dao čistu desetku jer mu je sve bilo odlično. Janja joj je dana ocjenu 9 jer joj je glavno jelo bilo neslano, a Domagoj ocjenu 7 jer mu se nije svidio desert. Ivona je bila najkritičnija oko večere pa je Kati dala šesticu: „Hladno predjelo je bilo preobilno, glavno jelo mi se nije svidjelo, desert je bio u redu, a atmosfera nula bodova!“

Tako je Kata zaradila ukupno 32 boda, što joj nije bilo dovoljno za pobjedu. Može li Domagoj prestići prvoplasiranu Janju – pogledajte u četvrtak u 20 sati na RTL-u!

Facebook Comments