KARTE SU RAZGRABLJENE Stand up komedija “Prosti faktori” na 15. Culture Shock Festivalu izazvala ogroman interes

29. ožujka 2019. Autor: prigorski.hr Kultura & Turizam KARTE SU RAZGRABLJENE  Stand up komedija “Prosti faktori” na 15. Culture Shock Festivalu izazvala ogroman interes


Udruga P.O.I.N.T., organizator 15. jubilarnog Culture Shock Festivala, javlja da su besplatne karte za sutrašnju stand up komediju “Prosti Faktori” autora Marka Dejanovića, razgrabljene. Publiku željnu dobre zabave organizatori pozivaju da na vrijeme osigura svoje ulaznice za nadolazeću predstavu “Na rubu pameti” Dragana Despota (subota 6.4.2019., u 20 sati u Velikoj dvorani Hrvatskoga doma, karte su u prodaji online na Entrio.hr te u Art Rock Caffeu).

Rasprodana stand up komedija “Prosti faktori” Marka Dejanovića održat će  u Cafe bar Bull 23 u subotu u 20 sati.

Seks, crkva, politika – nema tabua! Ovo je show koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Misli koje se u njemu izgovaraju mnoge su nasmijale, ali su nekima i povrijedile osjećaje ćudoređa. Ima tu svega. Ima raznih prostota. Svašta se rastavlja. Na proste faktore. 15. Culture Shock Festival s ponosom vam poklanja jednu od najkontroverznijih predstava #ProstiFaktori koja okuplja nevjernike, seksualne slobodnjake (neki bi rekli perverznjake) i sve ostale koji se vole sasvim slobodno izražavati te pošteno nasmijati. Oni koji samo vole svako malo biti šokirani i uzdisati za Isusom, također su pozvani da pokušamo postaviti novi rekord u količini #Isuse po minuti.

prigorski.hr

Facebook Comments