Karlo Ressler, zastupnik u Europskom parlamentu posjetio Općinu Dubrava

3. svibnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Karlo Ressler, zastupnik u Europskom parlamentu posjetio Općinu Dubrava


Karlo Ressler, zastupnik u Europskom parlamentu i potpredsjednik Mladeži Europske pučke stranke boravio je danas u općini Dubrava na poziv načelnika i saborskog zastupnika Tomislava Okroše.

Obišli su tamošnju školu i novoizgrađeni Kulturni centar, a obilasku su se priključili Okrošini suradnici Matija Copak iz općine Farkaševac i Mateja Šimek iz općine Gradec.

Aktivnosti i projekte u školi okupljenima je približila ravnateljica Marijana Kozumplik Kemenović, dok je Tomislav Okroša zastupniku u Europskom parlamentu pojasnio kako je došlo do realizacije Kulturnog centra u Dubravi vrijednog 4,4 milijuna kuna. Investicija je većim dijelom realizirana sredstvima EU.

Karlo Ressler nam je rekao kako mu je drago što ga je prijatelj i stranački kolega Tomislav Okroša pozvao u Dubravu. -Približio mi je sve velike projekte koji se ovdje provode ili su se proveli, ali i planove za sljedeće četiri godine, odnosno kako se Dubrava treba razvijati.

U Dubravi se može kvalitetno živjeti i raditi, a sve je u blizini Zagreba. Tomislav razumije potrebe ljudi i svoga kraja i predano se daje u svaki posao. Ima znanje, energiju i entuzijazam te je spreman pokucati na sva vrata kako bi se općina Dubrava i dalje razvijala – poručio je Ressler.

okrosa1 okrosa2 okrosa3 okrosa4 okrosa5 okrosa6 okrosa7 okrosa8 okrosa9 okrosa10 okrosa11 okrosa12 okrosa13 okrosa14 okrosa15 okrosa16 okrosa17 okrosa18 okrosa19

 

Facebook Comments