Karlo Posavec izabran za predsjednika Domovinskog pokreta Koprivničko-križevačke županije

3. prosinca 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Karlo Posavec izabran za predsjednika Domovinskog pokreta Koprivničko-križevačke županije

foto: facebook


Domovinski pokret osnovao je u četvrtak, 3. prosinca 2020., u Koprivnici podružnicu Koprivničko-križevačke županije.

Za predsjednika podružnice izabran je poduzetnik Karlo Posavec, za dopredsjednike Tanja Jambrec, Željko Fel, Tomislav Pasariček, Evica Obran, Milan Mišir i Ivana Pregiban kao dopredsjednica za mlade, a za rizničara Davor Milaković.

domovinski4

Osnivanju su nazočili i potpredsjednik Hrvatskoga sabora i predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro, organizacijski tajnik Darijo Žepina te saborski zastupnik Davor Dretar.

Predsjednik Domovinskog pokreta (DP) i potpredsjednik Hrvatskog sabora Miroslav Škoro izrazio je uvjerenje da je DP u povijesti hrvatske politike najučinkovitija stranka odnosno pokret koji iz dana u dan, u svim dijelovima Hrvatske, osniva svoje podružnice i posvećuje se kvalitetnom radu u Saboru i terenskom radu.

“I posvećeni smo onome što smo prije izbora i najavili, a to je kvalitetan rad u Saboru i na terenu. Sada smo ovdje u Koprivničko-križevačkoj županiji i siguran sam da ćemo na sljedećim izborima biti značajan čimbenik i ostvariti dobar rezultat za boljitak svih građana ove županije”, istaknuo je Škoro na osnivačkoj skupštini koprivničko-križevačke podružnice DP-a, koja je održana pod epidemiološkim mjerama.

Za predsjednika podružnice izabran je poduzetnik Karlo Posavec, koji je istaknuo kako DP u toj županiji ima pet ogranaka: u Žabnu, Križevcima, Koprivnici, Đurđevcu i Rasinji.

“Spremni smo za lokalne izbore, kandidate imamo, no s imenima još ne idemo van”, poručio je.

domovinski5domovinski2domovinski1domovinski

prigorski.hr/Hina

Facebook Comments