Kandidaturu za gradonačelnika Vrbovca danas je potvrdio Dejan Jaić (44).

Jaić je za Prigorski.hr rekao kako aktualna situacija u Vrbovcu govori da nešto treba mijenjati.

-Gradonačelnik je imao jednoglasan izglasan proračun sve četiri godine, a danas vidimo da odnos gradonačelnik – gradsko vijeće nikad nije bio gori. To nije dobro za grad Vrbovec.

Primjer je i zadnja sjednica gradskog vijeća gdje se proziva većina da je odgovorna za pripremu odluke vezanu za uskrsnice, što je posao gradonačelnika, a drugi dan se ide u medije da je ipak riješena isplata uskrsnica. Nakon toga je i na adrese stigla čestitka za Uskrs aktualnog gradonačelnika gospodina Denisa Kralja i takav način na kraju svega nije dobar.

Moram reći da me podržalo pet stranaka – HDZ, NL Stjepana Kožića, HSU, HSS braće Radić i Stranka rada i solidarnosti Bandić Milan 365.

jaic dejan2

Radimo na podršci i ostalih stranaka. Grad Vrbovec vidim kao grad budućnosti i ne želim se baviti prošlošću. Želim da program bude na ljudima – kako svaku kunu kroz proračun usmjeriti na ljude da zadržimo naše mlade te da sugrađankama i sugrađanima omogućimo da imaju dostojan život u svojoj dobi što se tiče usluga koje lokalna samouprava mora osigurati – kazao je Jaić i istaknuo kako mora doći do otvaranja Vrbovca prema Zagrebu i drugim gradovima.

-Ne smijemo biti zatvoreni u svoja četiri zida kancelarije. Vidim sinergiju sa Zagrebačkom županijom i Vladom Republike Hrvatske, jer je i kandidat za zamjenika župana gospodin Damir Tomljenović, predsjednik HDZ-a u Vrbovcu. I tu temeljimo sinergiju da za Vrbovec napravimo najbolje – zaključio je Jaić.

jaic jaic2