Kandidat za gradonačelnika Križevaca Miroslav Stručić (HSS): Morat ćemo naći balans između sela i grada da svi žitelji budu zadovoljni

7. ožujka 2021. Autor: prigorski.hr Križevci Kandidat za gradonačelnika Križevaca Miroslav Stručić (HSS): Morat ćemo naći balans između sela i grada da svi žitelji budu zadovoljni


Predsjednik križevačkog HSS-a Marijan Vuković rekao nam je jutros u centru Križevaca kako HSS treba vratiti na vlast kako bi se odradilo ono što je započeto 1993. godine.

-Izvršna funkcija u gradu treba pripasti ponovo HSS-u, isto kako je to bilo i do sad. Dogovoren je kandidat na izborima za gradonačelnika Križevaca i mislimo da imamo najboljeg kandidata u gradu – rekao je uvodno Vuković dodavši kako HSS planira samostalno izaći na izbore eventualno uz podršku stranke GLAS.

Kandidat HSS-a za gradonačelnika Križevaca Miroslav Stručić iz Svete Helene kazao nam je kako će predstavljanje programa održati tijekom sljedećeg tjedna.

-Poznata je doktrina Hrvatske seljačke stranke kroz povijest, a u današnje vrijeme je prilagođena modernom trenutku. Grad Križevci i 59 naselja žive s poljoprivredom. Morat ćemo naći balans između sela i grada da svi žitelji budu zadovoljni. Bitno je da uspije privreda i ruralni krajevi da se razvijaju kao Grad te da nam se industrija vrati barem u osnovnim smjernicama.

Gradska uprava i Gradsko vijeće će još više morati raditi da se oživi naše gospodarstvo. Drugi kolosijek pruge će nam tu pomoći, brza cesta se nastavlja i dalje prema koprivničkoj strani. To su komponente koje će nam omogućiti lakši razvoj grada.

Miroslav Stručić je dugogodišnji član HSS-a, oženjen i otac troje djece. -Bavimo se poljoprivredom. Imamo oko 25 hektara zemlje, nešto i šuma, imamo svinje i mliječne krave. Kod mliječnih krava situacija je dosta loša, a aktivan sam u Udruzi uzgajivača simentalskog goveda grada Križevaca i središnjem Savezu uzgajivača simentalca.

Mi se još borimo, iako je puno ljudi odustalo od tog posla. Imam i nešto vinograda, ali osnovna djelatnost nam je mljekarstvo – poručio je Stručić.

Zabilježili smo i nekoliko fotografija tijekom akcije Gradskog odbora HSS-a u kojoj su građanima darivali narcise.

PRO_1673 PRO_1676 PRO_1701 PRO_1719 PRO_1720 PRO_1722 PRO_1738 PRO_1747

 

Facebook Comments