I ove godine OŠ Kalnik organizirala je božićnu priredbu koju su zajedničkim snagama pripremili učenici i učitelji, zbor umirovljenika Kalnik “Kalnički slavuji“, Crkveni zbor župe Kalnik te polaznici predškolskog odgoja pri OŠ Kalnik. Na priredbi okupili su se roditelji, učenici, učitelji i brojni mještani, a pridružili su se i uvaženi gosti.

Spoj tradicije i suvremenosti uveo je prisutne u božićno ozračje. Želja je bila paralelno prikazati Božić nekad i danas, u suvremenom i užurbanom svijetu. Dvije božićne priče potpuno različite, ali poruka je ista. Božić je blagdan mira, okupljanja, zajedništva, radosti i ljubavi.

Upravo sve to zaželjeli su svima nazočnima uvaženi gosti, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić, zamjenik načelnika Općine Kalnik Mario Filipašić, i ravnateljica škole Đurđica Sučić.

kalnik bozicna priredba02 kalnik bozicna priredba03 kalnik bozicna priredba04 kalnik bozicna priredba05 kalnik bozicna priredba06 kalnik bozicna priredba07 kalnik bozicna priredba08 kalnik bozicna priredba09 kalnik bozicna priredba10 kalnik bozicna priredba11 kalnik bozicna priredba12

prigorski.hr