Kako je lijepa Nina postala najljepša

30. lipnja 2020. Autor: prigorski.hr Intervjui Kako je lijepa Nina postala najljepša


Nina Bojanović iz Koprivnice najljepša je u Koprivničko-križevačkoj županiji, u subotu se okitila lentom i krunom Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije 2020, čime je kao četvrta u nizu naslijedila Irenu, Antoniu Teu, i Petru.

Na provi pogled kada je došla na promo fotografiranje, bilo mi je jasno da je Nina svakako favoritkinja. No ne i jedina.

Nisam jedini koji je komentirao da se na vrhu stvorila “gužva”, te da se nekoliko djevojaka s pravom može nadati plasmanu oko vrha. No na vrhu je samo jedno mjesto.

Nina ima sve: visoka je, lijepo građena, nježnih oblina ali čvrstog stava, crta lica kojima naprosto nije moguće naći zamjerke, suzdržanog osmijeha i dubokog pogleda.

Nina je, zajedno s ostalim natjecateljicama već od podneva bila na raspolaganju beauty – timu, vizažisticama, frizerkama, modisticama, a zajedno s ostalim djevojkama sve je budnim okom prati vaš
fotograf.

Kao iskusan glamur fotograf dobro znam da je prirodna ljepota prirodna ljepota, ali da su tu reflektori, da leće fotoaparata vide drugačije, te da je umijeće uljepšavanja zacijelo jedna od najstarijih, ako ne i najstarija umjetnička disciplina.

S velikim sam zadovoljstvom prati kako vješti timovi stvaraju čudo: savršenu ljepotu čine još ljepšom.
Konkurencija je bila snažna, djevojke su zaista dale sve od sebe, te su sve od prve do posljednje imale savršen nastup. Ipak, osmica se za onu nijansu koja čini razliku vinula iznad svih i od žirija dobila najviše ocjene.

Dijelimo ovdje fotografije kojima smo pratili Ninu od njenog dolaska u Hotel, pa sve do trenutka kada je Petra objavila njenu pobjedu (jer sve što slijedi poslije je za povijest), uz napomenu da su mnoge od ovih fotografija ekskluzivne, te nam otkrivaju i ono što publika ne vidi u sličnim prilikama … kako je lijepa

Nina postajala sve ljepša i na kraju Najljepša.

Zdenko Balog/prigorski.hr

Facebook Comments